Posted on April 14, 2020 in FENDT

Fendt nije samo traktor, Fendt je FENDT!

FENDT je nemačka kompanija koja se bavi proizvodnjom poljoprivredne mehanizacije  – od popularnih traktora serije Fendt Farmer i Favorit, viljuškara za sve terene, pa sve do prvog samohodnog kombajna za stočnu hranu – Agrobil.

Kompaniju je osnovao Xaver Fendt 1937. godine i po njemu su mašine i dobile naziv, ali Fendt 1997. godine prelazi u vlasništvo američke korporacije AGCO. Cilj kompanije je i danas ostao isti, kao i pre 80-tak godina, da svojim kupcima pružaju vodeće proizvode u oblasti poljoprivredne mehanizacije i i da svojim radom ispune misiju: „Pomaganje poljoprivrednicima u najvećem mogućem uspehu!“

U nemačkom gradu Marktoberdorfu sva proizvodnja podleže izuzetno strogim kriterijumima visokog kvaliteta proizvoda, procesa i razvoja. Svi zaposleni su visoko kvalifikovani radnici (od programera do proizvodnih radnika), više od 60% njih dolazi iz poljoprivrede. Pošto Fendt veruje samo u visoki kvalitet i besprekornost mašina koje proizvode, postrojenje je 2012. godine prošireno i prilagođeno visokom kvalitetu proizvodnje. Pre napuštanja proizvodne linije, traktor ili mašina moraju proći nekoliko „testnih postolja“  gde su hidraulika, kočnice i šasije izloženi ekstremnim uslovima.

Fendt nudi niz različitih mašina

Traktori

Dizajnirani da maksimiziraju efikasnost uz najnižu moguću cenu, tako da se optimizira rad korisnika.

Kombajni

Uvođenjem kombajna, Fendt je ušao u dobavljača poljoprivredne mehanizacije, pružajući kompletnu ponudu mašina.

Telehender

Svojom jedinstvenom tehnologijom, Cargo T nudi Vam više komfora i performansi od bilo kojeg drugog telehendera.

Balirke

Pravougaone ili okrugle bale, Fendt nudi optmalne rezultate baliranja za silažu, seno i slamu. Perfektno kompresovane bale.

Priključne mašine

Kosilice, okretači, grabilice, drljače, prikolice za utovar…

Prskalice

Nov asortiman vučnih i samohodnih prskalica. Obe serije modela razvijene su u Evropi.

Dugogodišnji razvoj sa bogatom istorijom doveo je Fendt do vodećih svetskih kompanija u oblasti razvoja mehanizacije.

Fendtovi traktori i kombajni odlikuju se nizom tehnoloških inovacija koje su razvijene kako bi olakšale svakodnevni rad i maksimizirale efikasnost mašina.

Želite besprekornu uslugu?

Na pravom ste mestu!

Potreban Vam je originalni deo za Vašu Fendt mašinu i želite pravu uslugu koja će garantovati neometani rad?
Kontaktirajte nas za sve dodatne informacije o našim uslugama i kako možemo da Vam pomognemo da poljoprivredne radove završite na najbolji način i na vreme!