Posted on March 1, 2020 in STIHL

STIHL – Lider na tržištu preko 90 godina

STIHL je započeo sa vizijom jednog jedinog čoveka. Danas, više od 80 godina kasnije, STIHL Grupa obezbeđuje više od 12.000 radnih mesta, među koje se ubraja više od 400 dizajnera i inženjera.

Kao kompanija, imaju preko 35.000 dilera u više od 160 zemalja, STIHL je postao omiljeni izbor mnogih profesionalaca i hobi baštovana širom sveta zbog prvoklasnih proizvoda i načina proizvodnje.

Kvalitet koji traje od 1926. godine

STIHL asortiman proizvoda

Motorne testere

Od osnivanja, kompanija STIHL koristi revolucionarnu tehnologiju i inovativne ideje. Danas je STIHL sinonim za motorne testere što potvrđuje preko 40.000.000 prodatih motornih testera širom sveta.

Motorni trimeri i kose

Bez obzira da li je reč o profesionalnim ili privatnim korisnicima, kada je u pitanju košenje, STIHL je uvek pravi izbor. Dovode u red sve neuređene površine.

Makaze za živu ogradu

STIHL makaze za živu ogradu su idealni partneri kada je u pitanju oblikovanje i održavanje živih ograda – precizan rez sa savršene rezultate! Za žive ograde u najboljem izdanju.

Kosačice

STIHL sigurno nudi odgovarajuću kosačicu za Vaš travnjak: benzinske, električne, baterijske ili specijalne kosačice za košenje i malčiranje.

Traktorske kosačice

STIHL traktorska kosačica kombinuje kvalitet sa modernom tehnologijom. Lako rukovanje čini da košenje velikih travnjaka postane pravo zadovoljstvo.

Prozračivači travnjaka

STIHL prozračivači travnjaka vode računa o tome da dugoročno uživate u Vašem travnjaku. Svojim čvrstim noževima obezbeđuju travi dovoljno vazduha i svetla za bolji rast.

Atomizeri i prskalice

STIHL atomizeri i prskalice su odlično rešenje za brzo i efikasno prskanje voćnaka, vinograda, povrtarskih kultura kao i cveća i ukrasnog bilja.

Benzinske freze

Opremljene snažnim motorom uz jednostavnu promenu iz hoda napred u hod unazad, posebno su pogodne za korišćenje kako na velikim tako i na mailim i uskim površinama.

Uređaji za čišćenje

STIHL perači pod visokim pritiskom i prljavština nestaje kao rukom odnešena. Idealni i za pranje automobila i poljoprivredne mehanizacije. Tu su i usisivači za mokro i suvo usisavanje.

Od osnivanja, kompanija STIHL koristi revolucionarnu tehnologiju i inovativne ideje. U istoriji od preko 90 godina, vrhunska tehnologija je postala sinonim za STIHL koji je danas brend poznat po kvalitetnim proizvodima i usluzi širom sveta.

U više od 160 zemalja, STIHL proizvodi pomažu ljudima na radu – to je dovelo STIHL brend na 1. mesto za motorne testere širom sveta.

Interesuje Vas STIHL oprema?

Na pravom ste mestu!

Želite da kupite novu STIHL mašinu, servisirate staru? Tu smo, kao ovlašćeni distibuter i serviser njihovih proizvoda. Za sve dodatne informacije o STIHL proizvodima možete da posetite njihovu zvaničnu stranicu, kao i da nas posetite u našem prodajnom objektu!