Posted on February 14, 2020 in MASSEY FERGUSON

MASSEY FERGUSON mehanizacija predstavlja tradiciju

Massey Ferguson Limited je Američki proizvođač poljoprivrednih mašina, nastao 1953. godine spajanjem dva proizvođača – Massey Harris iz Kanade i Ferguson iz Severne Irske. Danas je Massey Ferguson deo američke korporacije AGCO.

MASSEY FERGUSON predstavlja tradiciju!

Oprema je veoma pouzdana, sa odličnom mehaničkom strukturom i motorima velike izdržljivosti. Traktori, pored odlične podrške koju nude prodavci i ovlašćeni serviseri. pružaju i pravu vrednost za uložen novac. Massey Ferguson Brend uvek predstavlja inovacije, posebno u vezi sa tehnologijom, elektronikom i preciznim radom u polju.

Massey Ferguson je prvi na svetu osmislio “povezivanje u tri tačke”. Kada to dodate ogromnom iskustvu zaposlenih, imate sve dokaze da su oni ti kojima treba ukazati poverenje kada su krajnja praktičnost i pouzdanost u pitanju. Sve ovo, kao i bogat asortiman samo pokazuju čime je Massey Ferguson zaslužio odanost poljoprivrednika širom sveta.

Massey Ferguson proizvodi


Od veoma jednostavnih do mašina visokih specifikacija, Massey Ferguson je prava sila u globalnoj poljoprivredi.

Traktori

Performanse, udobnost i beskompromisni kvalitet. Učinkoviti, pouzdani motori koji koriste najnoviju tehnologiju rade sa sofisticiranim, ali prilagođenim menjačima kako bi udovoljili potrebama poljoprivrednika i maksimalno iskoristili širok spektar uređaja, svodeći pritom troškove na minimum.

Kombajni

Pioniri među kombajnima do PowerFlow hedera to najnovije precizne poljoprivredna opreme, njihovi kombajni imaju snagu od 176 do 647 konjskih snaga. Konvencionalni, rotirajući, hibridni sistemi koji odgovaraju svim uslovima i usevima.

Telehenderi

 
Za nenadmašnu svestranost i jednostavnost upotrebe. Massey Ferguson utovarivači dizajnirani su da u potpunosti budu integrisani sa traktorom za optimalnu svestranost, dok MF TH teleskopski utovarivač nudi namensko rešenje za upravljanje dizajnirano imajući u vidu operatera.

Balirke

Rešenja za baliranje za sve useve i potrebe. onvencionalne, okrugle i velike kvadratne balirke dizajnirane su da traju i dizajnirane su da dobiju maksimalan materijal u svakom paketu za lakše rukovanje, skladištenje i upotrebu.

Poljoprivredne mašine

Kvalitetne, robusne i energetski efikasne kosilice, sejačice, grablje… Robusni dizajn znači da će trajati mnogo sezona i da će raditi u najzahtjevnijim uslovima.

Sejačice

Precizne i fleksibilne sejačice. Velika preciznost kako bi se osigurala optimalna klijavost i najbolji prinosi, Massey Ferguson sadnice se lako kalibriraju i kontrolišu.

 

Massey Ferguson je jedan od vodećih svetskih brendova poljoprivredne mehanizacije.

Svi traktori, kombajni i poljoprivredne mašine Massey Ferguson nose obeležje vrhunskih performansi, pouzdanosti, udobnosti i kvaliteta.

Želite besprekornu uslugu?

Na pravom ste mestu!

Potreban Vam je originalni deo za Vašu Massey Ferguson mašinu i želite pravu uslugu koja će garantovati neometani rad?
Kontaktirajte nas za sve dodatne informacije o našim uslugama i kako možemo da Vam pomognemo da poljoprivredne radove završite na najbolji način i na vreme!